Prova...
5 st kycklingfilé(er)
salt och peppar
62,5 gram smör
2 dl cornflakes
1,25 dl grevé, riven
1,25 st vitlöksklyfta(or)
1,25 nypa(or) oregano
1.krydda med salt och peppar på kycklingen lägg dom sedan i en smord form
2.smält matfettet till paneringen. smula cornflakes i handen. Blanda ner smulorna i fettet och till sätt riven ost, pressad vitlök och oregano.
3.stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfileerna är genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg. ca 20-30 min
Kommentarer
Trackback
5 st kycklingfilé(er) |
salt och peppar |
62,5 gram smör |
2 dl cornflakes |
1,25 dl grevé, riven |
1,25 st vitlöksklyfta(or) |
1,25 nypa(or) oregano |
1.krydda med salt och peppar på kycklingen lägg dom sedan i en smord form
2.smält matfettet till paneringen. smula cornflakes i handen. Blanda ner smulorna i fettet och till sätt riven ost, pressad vitlök och oregano.
3.stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfileerna är genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg. ca 20-30 min
Kommentarer
Trackback