ny blogg.

HÄR följ gärna den på bloglovin, den kommer bli lika bra/dålig som min andra blogg.:)

Nordanå.

Ha rjust kommit hem från en härlig skoldag. Dagen började med dubbellektion med fysik. Sen hade vi gympa. Sen efter lunch, skulle vi fara till nordanå och se en teater. Jag tyckte att den var dryg men det är ju bara vad jag tycker. Ikväll ska jag plugga sen träna.

Fysik.

Idag på skolan hända absolut ingenting roligt. Utom att jag hade prov i HK. Det gick ganska bra jag fick D (VG-).
Idag  har jag träning men jag måste tyvärr stanna hemma och plugga på fysiken, för fysik är ett ämne som jag har lätt att förstå och då vill jag satsa. Men nu ska jag dra och plugga.

Sista inlägget.

Det här blir nog sista inlägget för ikväll. Jag är sjukt trött, jag ska nog gå och lägga mig snart.

tired.

Jag har nog aldrig varit så här trött någon gång. Vi hade ju luciafirande igår,m jag somnade inte förstän kanske, halv 2. Sen vaknade jag flera gpnger på natten. På skolan somnade jag i sofforna. Sen när ajg kom hem sov jag i två och en halv timme.  Ikväll ska jag inte göra något. #nolifer.PUSS


Byebye holywoodhills.

Drar till örjanshallen nu,för en trevlig kväll med luciafirande.
COPYRIGHT!

Lucia.

Kom hem för ett tag sedan, min kära mamma hämtade mig i stackis. Idag hade vi soprov på morgonen och sen efter lunch hade vi luciaträning. Det gick faktiskt bra. kväll är det luciavaka för örjansskolan. Jag ska vara med och spela innebandy.
PUSS
Fick dom av mormor, hon är så söt.(dom också^^)

I'm trying to make u understand that i love u,

Hade match idag mot IBS vi vann med 5-1, skit bra spelade vi. Jag var center vilket jag inte brukar vara.
Men det gick superbra. Imorgon har vi luciavaka. Jag kommer inte blogga nåt imorgon om jag inte hinner.
Men GODNATT PUSS

Floorball

Har just ätit klart lunchen,jag orkade inte blogga direkt jag vaknade. Jag har städat min garderob idag och julpyntat mitt rum.Jag har match klockan 5 på anderstorp,mot IBS. Nu ska jag plugga eller nåt i den stilen.PUSS

Love u like a lovesong.

Har inte hunnit blogga i helgen, jag har sovit över hos Sofia. Vi var på hockeyn ikväll, vi vann med 8-1 mot djurgården!!!!! Satan vad utklassade! Mamma har fått en ny mobil så hon sitter och nördar wordfeud, hon fick 126 poäng mot mig på ett ord..

Screaming my name.

Jonna Strandh.

Jag är med i en tävling på hennes blogg^^.  Ikväll har jag träning, men jag är inte säker på om jag ska träna. Jag har huvudvärk osv. Jag ska inte på hockeyn tror jag. Men nu ska jag se klart ''vampire diaries''.

Melissa, Sofie.

Jag bloggade inte direkt jag kom hem idag för jag fotade sofie och melissa. Jag har träning idag men jag tror inte att jag ska träana. Jag börjar bli förkyld. Idag ska jag inte göra nåt, jag har ju bara 2 avsnitt kvar av vampire diaries..
Modell: Melissa
Fotograf: Jag
Jag orkar inte lägga ut mer bilder just nu.

Baby u r everything that I am.

Har nyss sett ''kär och galen''. Har sett nästan sex avsnitt av ''vampire diaries''. HHAHAH vaddå nörd?
mmm.

Samma gamla vanliga.

Jag gör det jag alltid gör. Ser ''vampire diaries''.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!