slarviga foton på wille och riva.

Mathilda kom förbi med hennes hund och en hund som dom har lånat.:I love it when u say my name.

Ska snart fara till fotbollsträningen. Jag tänkte bara uppdatera mina kära läsare först, jag som är så snäll.
Jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. Men nu har ni fått ett inlägg iallafall inte för att de är så många som läser den men aja.
cute!♥

kul kväll.

Jag va ju i harbäcksand igår de va väl kul. Men just när vi var framme så kom jag på att jag glömde min kamera men jag ska nog ta några bilder från Lovifer. Men hon svara inte på sms.. Men när hon har skickat dom så kan jag lägga ut dom. Idag ska jag inte göra någonting utom träning klockan 5 eller 6 har ingen aning men dit ska jag iallafall.

i wanna know youre name.

Hejsan alla bloggläsare inte för att de är så många men aja. Jag har inte hunnit blogga nåt nu för jag har pluggat osv. Igår hade jag match mot clemensnäs, vi vann med 2-0 YÄY. Det var en riktigt bra match hela laget var riktigt duktiga! Ikväll ska jag och min kära klass nånstans.. säger inte vars vet inte varför men jag kände föra att vara lite hemlighetsfull. Men de kommer säkert bli superkul.Men aja nu kan vi dricka vattnet igen iaf!!!!!!HAPPYFACE!!!
kommer tyvärr missa innebandyn pga det vi ska göra med klassen... de sög ju.
här är några bilder jag har tagit på Jenkifer min fina syster.
jag kommer ta kort på dom som betyder mest för mig sen kommer jag skriva några fina ord om dom.
Jenkifer min syster, hon har alltid funnits där för mig. Visst vi bråkar som vanliga syskon men vi blir ALLTID vänner igen. Jag kan verkligen berätta allt för henne, hon är en av de finaste peronerna i mitt liv.

Hejsan.

orkade inte blogga igår men iaf så va ja på stan med bästamelle.Det var superkul sen träffade vi jaquline och hennes komips de va najs sen for jag hem och gjortde ingenting. Men idag äre ju skola..
Jag köpte ett par nya skor och två tröjor av Melle.
ha en bra skoldag!

awesome shit.

hejsan, sitter hos bästamelle nu. vi kom just hem från en awesomekväll! Nu ska vi snart se en film jag vet inte vilken men nån blire iaf. Aja herrå!
babe!<3

PLL...NU CM!!!

hejsan, kom hem från matfesten för typ en timme sen. Det va riktigt god mat,när jag kom hem så såg jag PLL så jävla bra!! Sen nu ska jag se CM me Jenkifer awesome!!
PLL
CM

matfesten.

snart blire att fara te matfesten med bästafamiljen. Jag har ingen aning om vad jag tänker äta men nåt gott blire väl. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll blir väl tråkigt som vanligt då..
Men nu ska Jennifer låna min dator så herrå..!!

inte många men några.

Kom nyss in från att ha plockat körsbär med mammsi och sofie. Det var inte specielt många men några va de iallafall. Jag vet inte varför jag skriver detta men TAGGA HOCKEY. Tänk känslan att få stå i skellefteåkraft arena, igen efter ett helet år nästan. Tänk känslan att kunna skrika hur mycket man vill. Tänk känslan att få se alla nya hockeyspelarna för skellefteåaik. Tänk känslan att se skellefteåaik vinna guld!!

im happy to be youre friend but i wanna be even more than friends.

hejsan bloggen hade inte mitt topphumör igår precis men.. Igår när jag kom hem från skolan hade jag supertråkigt.. Sen va ja me mathilda,vi drog te coop sen såg vi en film men jag somnade till filmen...
HAhahha jag var supertrött.. Men iaf på coop så träffae jag min babejaana :D pusspåre.
jag saknar dig.

Orka inte.

orka inte blogga nu mår bara dåligt just nu så..

truetalent..... STANDARD!!

Ser ''truetalent'' nu de är så jävulskt bra !! Men iaf så idag har jag inte gjort ett piss eller jag och sofie träoffade mathilda och då fick jag snacka med henne jag har inte snackat med henne på 2månader !! Det är GALET. Men imorgon ska jag vara med Mathilda tror jag iaf. Det kommer bli najs.
vet inte varför jag tog koort på den här men de kändes kul:D

skola

Nu känner jag mig bara less på skolan.. Jag orkade med dom första 2timmarna på skolan men sen då ba ååååhh. Men idag har jag inte gjort ett piss på skolan. Har fortfarande bara en läxa ''engelska''. Men den är inte svår.
Men ikväll blire väl att se ''true talent'', .
den här texten passar in på mitt liv till 1000!! allvarligt hur kan kärleken vara så svår..

true talent.

Sitter just nu me syrran sofie och ser true talent! Jag missade halva avsnittet alltså när alla tjejer sjöng förra avsnittet igår. så jag lyssnade på youtube och jag vart kär i en röst! jag fick rysningar som fan!

oj.

oj vad dålig uppdatering ni har fått.. Men i måndags va ju första skoldagen den var as najs.
Sen på kvällen cyklade jag till stan med Felle och Markus och den kvällen slutade med att jag var singel så de va inge bra. Sen på tisdagen så va jag ledsen nästan hela skoldagen pga de^^. Efter skolan igår va ja me världens bästa Jullebulle. Vi for till hamn och sen såg vi en film och idag har det inte hänt så mke.
vi har fått den första läxan iaf.
engelska!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!